Bejelentkezés

Bejelentkezés

Amennyiben már regisztrált vásárlónk, kérjük jelentkezzen be.

Email cím

Üdvözöljük az Agrofor Zala Nagykereskedelmi Webáruház regisztrációs felületén!

Köszönjük érdeklődését és azt, hogy szeretne partnerként csatlakozni hozzánk. Fontos megjegyezni, hogy az Agrofor Zala Nagykereskedelmi Webáruház kizárólag céges, gazdaboltot üzemeltető partnerek számára nyújt szolgáltatást. Kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat, mielőtt elkezdi a regisztrációs folyamatot:

1. Céges jelleg: A regisztráció során csak olyan vállalkozások jelentkezését fogadjuk el, amelyek hivatalosan bejegyzett cégek, és gazdaboltot üzemeltetnek. Az üzleti adatoknak egyeznie kell a vállalkozás hivatalos dokumentumaival.

2. Elbírálás: A regisztráció beadása után az általunk kijelölt csapat elbírálja a kérelmet. Ez az elbírálás magában foglalhatja az üzleti tevékenységének ellenőrzését és a jogi követelmények teljesítésének ellenőrzését.

3. Szerződés: Ha regisztrációja pozitív elbírálást kap, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a további részletek és az esetleges szerződés megkötése érdekében. A szerződés tartalmazni fogja az üzleti feltételeket, a díjakat, a rendszer használatának szabályait és egyéb releváns információkat.

4. Rendszerhasználat: Miután sikeresen megkötötte a szerződést, hozzáférést kap az Agrofor Zala Nagykereskedelmi Webáruház rendszeréhez. Innen kezdve lehetősége lesz a termékek böngészésére, rendelésekre és egyéb üzleti tranzakciók lebonyolítására.

Kérjük, hogy a regisztráció során gondosan és pontosan adja meg az üzleti adatait, mivel ezek alapján fogjuk elbírálni a kérelmét. Az összes mező kitöltése kötelező, és adatainak valóságtartalmáért felelősséget vállal. Továbbá, mindig legyen elérhető az általad megadott kapcsolati információkra, hogy a folyamat során bármikor kapcsolatba tudjunk lépni Önnel.

Köszönjük, hogy csatlakozni kíván az Agrofor Zala Nagykereskedelmi Webáruház partneri hálózatához. Amennyiben kérdése vagy további információra van szüksége a regisztrációval kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén:

Kapcsolat:
- Telefon: 30/850-8459
- E-mail: f.zoltan@agroforzala.hu

Várjuk, hogy partnerként üdvözölhessük Önt az Agrofor Zala Nagykereskedelmi Webáruház vásárlói között!


Regisztráció

Ha még nem regisztrált, itt megteheti.

Kizárólag kiskereskedelmi vállalkozók részére, regisztráció után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.